Skærbæk Fritidscenter

Beliggende i den sydvestlige del af Jylland finder man det hyggelige feriecenter Skærbæk Fritidscenter. Et nyt moderne ferie- og aktivitetscenter, med alt hvad hjertet kan begære af faciliteter i lækre omgivelser og tæt ved by med indkøbsmuligheder. Bl.a. er der kun 50 m til nærmeste supermarked.

Gæsterne i feriecentret har gratis adgang til badelandet her. Et vandparadis for børn og voksne m. 3 bassiner, lang vandrutsjebane, vipper, sauna, dampbad, spa bad osv.

Hvis man vil holde formen ved lige, er der fri adgang til fitness centret, og der er mulighed for at booke en badminton bane i sportshallerne helt uden beregning.

For børnene er der en stor udendørs legeplads og i centret er der legeland for de mindste.

Der er bowlingbaner m. børnebaner, cafe og restaurant Staffeli med gode tilbud – også til børnene er der lækre børnemenuer.

Udenfor er der masser af grønne arealer til boldspil og lignende. Der er tennisbaner, beach volley og en petanque bane.

De velindrettede feriehuse er med bad og toilet, køkken m. køl og frys, SAT TV m. 20 programmer (også børneprogrammer), radio m. CD samt mulighed for internet.
Husene er beregnet til 4 + 2 personer. Her er overdækket terrasse med havemøbler.
Der forefindes også røgfrie feriehuse, samt huse hvor der ikke må medbringes husdyr.

Som noget nyt indeholder centret et kunstnerhus m. værksteder og løbende udstillinger. Her bliver der året rundt arrangeret workshops, hvor alle kan deltage.

Nyd også en slentretur i byen Skærbæk, hvor der er den del specialforretninger med gode tilbud.

Kun en dæmning skiller feriecentret fra øen Rømø med Europas bredeste strand. Der er ca. 25 km til den dansk tyske grænse med masser af indkøbsmuligheder og ca. 80 km til LEGOLAND.

Skærbæk Fritidscenter arrangerer i alle ferieperioder masser af aktiviteter for børn f.eks. T shirt maling, børnebowling, kunstskattejagt for børn m.m..


Udgivet

i

,

af

Tags: