Kinderhotel Zell am See – En uforbeholden anbefaling

Vores ophold på Kinderhotel Zell am See var så bemærkelseværdigt, at vi synes at I læsere skal have et lidt dybere indblik i hvad dette fantastiske hotel har at byde danske børnefamilier.

Hotellet ligger i Schüttdorf (også kaldet Zell am See Süd). Herfra er der kun en kort gåtur langs med søen til centrum af Zell am See ( ca 35 minutter ). Foden af familiebjerget Schmittenhöhe ligger kun 10 minutters gang fra hotellet. Så for de skiinteresserede er der ikke langt til skibakkerne.

Allerede ved ankomsten oplevede vi en helt igennem gennemført betjening og imødekommenhed, som skulle vise sig at gælde for samtlige de medarbejdere vi fik kontakt til på hotellet undervejs. Der var en dejlig ro og afslappet atmosfære på trods af at hovedparten af gæsterne var børnefamilier med børn i alle aldre. Børnne færdes overalt på hotellet i trygge rammer. De mindste kan slet ikke forlade hotellet uden en voksen. Det sørger en højt placeret trykknap til at aktivitere hoveddøren for. Der er masser af muligheder for aktiviter for børn og voksne i fællesskab. Vi fik megen tid til at gå med at spille bordtennis og bade i hotellets indendørs pool.

Hotellet kører udelukkende med et All inclusive koncept, hvor alt mad og drikkevarer (ingen alkohol) er gratis hele dagen. Vin og evt. drinks i baren er således det eneste der skal betales for. Ved morgen buffeten bliver gæsterne bedt om at tage stilling til hvad de vil spise til aftensmaden. Enkelte dage er der dog buffet med et overdådigt udvalg af lækre retter. For børnene er der altid buffet, hvilket er en kæmpefordel så børnene kan få noget at spise så snart de er sultne. Ved morgenbordet er der ligeledes postet dagens program, med alle de aktiviteter hotellet tilbyder børn og voksne i løbet af dagen gennemført.

Ved siden af restauranten er der et legerum, hvor børnene kan søge hen når de er færdige med at spise. Man sidder ved det samme bord i restauranten under hele opholdet. Det giver en god tryghed for de mindste, så de altid kan finde tilbage til mor og far hvis de skulle få brug for det efter at have forladt bordet. Det absolutte højdepunkt, udover pangekagerne til morgenmad, var dog frysedisken med gratis Frisko ispinde. Min søns rekord var ikke mindre end 7 is på en dag velbekomme!!

I vintersæsonen er alt selvfølgelig lagt til rette så både forældre og børn har mulighed for at stå på ski. Hotellet tilbyder gratis gratis transport til og fra skibakkerne på familiebjerget Schmittenhöhe. Her kan familiens mindste gå på skiskole mens forældrene selv kan udfolde deres evner på pisterne. Hotellet råder over et moderne tørrerum med god plads til at tørre vådt tøj og støvler fra dag til dag.

Hotellet har egen børnehave. Ja du hørte rigtig – en helt igennem hyggelig afdeling med stort lege/aktivitetsrum hvor børnehaveleder Marco og hans team huserer. I et stort rum ved siden af er der et stort klartetårn, som vi kender det fra danske legelande. I underetagen er der et stort teaterrum hvor børnene opfører taterstykker og bliver underholdt med skiftende underholdning. En af de dage vi var der kom en tryllekunstner forbi og underholdt hotellets små gæster. Børnene er velkomne hele dagen eller alternativt blive transporteret hjem fra skiskolen af hotellets minibus over middag. Derved får forældrene et frirum til enten at stå på ski eller nyde roen i hotellets egen Mavida spa afdeling. Denne er en oplevelse af de store og kan absolut anbefales.

Kinderhotell Zell am See har 47 værelser/lejligheder i varierende størrelse. Vi boede i en 50 m2 lejlighed med 2 værelser og opholdsstue. Fra altanen var der en flot udsigt til bjergene og skipisten i Schüttdorf. Dejlige omgivelser der fungerede som en perfekt base ind i mellem vores mange gøremål.

Vi vil hermed give vores varmeste anbefalinger til dette helt unikke hotel. Det er som skræddersyet til børnefamilier med dets venlige personale og hyggelige interiør. Alt sammen indrettet på børnenes præmisser.

Mads Kamp
Sjovforbørn.dk
2015

Din kommentar til artiklen?

Har du en kommentar eller en god ide, du har lyst til at dele med andre?

Navn:

Din kommentar:

Informationer

Pris eksempel: 2 voksne og 2 børn: 4 overnatninger med All-IN + 3 dages skipass til både Schmittenhöhe og Gletsjeren = 1280 euro

Link: http://www.kinderhotelzellamsee.at/


Udgivet

i

af

Tags: